Aanbevelingen

Jambo Afrika heeft voor het evenement HRM Live! , op inspirerende wijze één van onze doelstellingen, het bevorderen van relatienetwerken bij HR-professionals, met succes gerealiseerd. Door de combinatie van ingetogen maar expressieve zang en muziek werd de juiste sfeer gecreëerd, waarbij de muziek als bindende factor werkte voor de HR-professionals. Ook kregen de congressisten van het congres ´Captains of HRM´, dat werd geopend door minister Ronald Plasterk, een warm onthaal op de vroege ochtend (7.30 uur), waardoor men al direct in een ontspannen sfeer met elkaar kon debatteren. Mevrouw Meerwalt HRM

Hi Miriam,

Vondt het ook erg prettig om met jullie te werken! En zeker mooi om jullie act te zijn, was echt onder de indruk!

 

Ik ga dit bespreken met Djoere, dan kunnen wij misschien een gezamenlijk evaluatie doen. Gaat goed komen!

Qua PR hou ik je even op de hoogte, waarschijnlijk zal hier de komende weken wel wat uitkomen…

Goed weekend! Met vriendelijke groet,

Sharon Amritpersad | ProductieCollectief

Cultuur in uitvoering

+31623811584

www.productiecollectief.nl

De workshop was een heel erg groot succes! Het was het super! Iedereen deed erg enthousiast mee en  ik was verbaasd hoeveel er geleerd kon worden in zo'n korte tijd. Ik zag dat er gefilmd was, die filmpjes zou ik graag ontvangen als dat lukt. Tot een volgende keer!

Met hartelijke groeten / kind regards, Hanny vd Weerd, Specsavers"

Ik was net van plan je te gaan mailen om je te vertellen wat een geweldig leuke middag we gehad hebben! Echt iedereen was razend enthousiast, en ook het dansen  vond iedereen (inclusief mezelf) ontzettend leuk! We hadden echt het gevoel dat we hier nog wel uuuuuren mee door zouden willen gaan. Dus: Hartelijk dank aan jou en je mannen voor deze geslaagde middag! Mariska Schulte gaat het stukje over Jambo Afrika schrijven in Flair.  Vriendelijke groet Mirjam Veldhuis  

 

Tosca en wij waren erg tevreden over beide heren. Zij hebben zowel in het danscafe downtown als in het theater enorm hun best gedaan en de kinderen vonden het fantastisch. Geen verbeterpunten dus. Met vriendelijke groet,

Ernst-Jan Beck Studio Aalsmeer

 

Hartelijk dank voor een super leuke en energieke trommelworkshop!

Het maakte mijn verjaardag tot een echt feestje en schepte meteen een band tussen de vele mensen die elkaar (nog) niet kenden.

NDingo, het was te gek! Je blijheid enthousiasme staken iedereen aan 😊

Mirjam, er zijn precies 30 trommels gebruikt.

Ik ga jullie volgen op Facebook en hoop jullie nog eens ergens tegen te komen!

Het liefst zou ik zelf meteen op trommelles gaan 😉

Bij deze een kort filmpje (als sfeerimpressie) gemaakt door één van de toeschouwers.

 

Hartelijke groet,

Petra 

Ja, het zit er op deze editie. Wij zijn zeer tevreden over wat we hebben neer kunnen zetten, ook over Jambo hoor ik alleen maar goede geluiden.De bezoekersaantallen hadden we vooraf iets hoger ingeschat, maar toch nog wel succesvol evenement geweest. Klaas-Jan Leininga Event manager Beekse Bergen

Bedankt voor de factuur, ik heb hem doorgezet ter betaling. We hebben echt een geweldige workshop gehad! Kodjo was zo enthousiast en professioneel! Ik zit nu een half uurtje op kantoor en heb al drie keer Jambo Africa a sala malekun gehoord, haha. Dank voor deze workshop en groetjes namens ons allemaal voor Kodjo.Met vriendelijke groet, Kind regards, Mit freundlichen Grüßen,Laura van Hoof-van Tits EPR

"Ik vond het een super leuke workshop en het eind optreden was echt spectaculair vooral op vrijdag wat een leuke verassing was dat!!Ik krijg nog steeds heel veel complimenten over Jambo Afrika. Van mij mag je mijn naam als referentie opgeven.  Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en veel succes met Jambo Afrika.

Karin Arends Coach Teleservice Politie Gelderland-Midden"

Beste Mirjam, Hierbij wil ik je nog bedanken voor de prettige samenwerking! Namens de medewerkers en directie van Burgers’ Zoo geven wij Jambo Afrika een dikke Puim!! Onze gasten (en wij J) hebben genoten van de activiteiten, muziek en gekostumeerde dansers! Nogmaals dank. Simone Sanders Hoofd Events

Beste Mirjam,

 Nadat ze zijn geïnstalleerd en de eerste muziek en zang klinkt verdwijnt er bij iedereen een lach op het gezicht en volgt een voorzichtige heupbeweging.

Altijd weer geweldig om te zien. Zowel voor de groep die heeft gereserveerd als voor ons en het regulier bezoek. Dus Mirjam, het was weer super geslaagd!

Ze hielden zich goed aan het tijdschema en betrokken iedereen bij het optreden.

 

Dankjewel!! ABN Amro Utrecht H.vd Berg

Heey Mejuffrouw Koenen, Zelf heb ik de afgelopen 3 weken de muziekdocenten mogen ontvangen en voorzien van koffie en fris tijdens het zomerprogramma. Ik heb alleen maar plussen! Ze doen het erg leuk en het is bewonderingswaardig hoe zij zelfs de meest verlegen bezoekers mee weten te krijgen. In de dagrapporten van de  balie stonden bijna iedere programmering dag complimenten van bezoekers over het leuke en mooie programma. Met vriendelijke groet, Debbie Schinkel reserveringen 

"Bij deze een kleine referentie van jullie inzet tijdens de teamdag. We hebben erg leuke reacties ontvangen! Iedereen vond het ontzettend leuk! De artiesten waren erg enthousiast en zorgen ervoor dat iedereen vrolijk mee deed. Van de Afrikaanse muziek, zang en dans moest je wel vrolijk en beweeglijk worden. Trouwens ook erg leuk dat we kleding konden lenen, dit gaf een extra sfeervol tintje. En wauw! wat waren Momo en Serge goed! Heel hartelijk bedankt voor jullie enthousiasme en inzet bij deze dag! Het is een aanrader. 

Groetjes team ambulant BJB

Fanny Looijmans"

Wij hebben tijdens één van onze congressen bezoek gehad van Jambo Afrika. Op de expositie hebben de heren plaatsgenomen en hebben ze in de pauze voor muziek gezorgd in de vorm van Djembe en andere trommelende instrumenten. Klonk waanzinnig goed! We waren echt zeer tevreden over Jambo Afrika omdat ze zowel hard als zacht konden spelen en ENORM enthousiast en vriendelijk waren... Wat ons betreft ZEKER voor herhaling vatbaar! Aanrader dus!!!

Erica, centrum voor kennis en communicatie"

Hi Mirjam,

Het was echt top! Artiesten vonden het ook heel erg leuk en hier op de redactie werd ook enthousiast gereageerd. Serge en Salia zijn echt toppers, uiteindelijk was er een zelfs een derde bij, Mohamed. Erg leuk dat er zowel zang, dans als percussie inzit.

 

Ik denk dat dit vrijdag of maandag in de aflevering zit, maar ik vraag mijn collega of zij mij even laat weten wanneer de workshop in de uitzending zit. Nogmaals bedankt dat jullie dit zo kort dag konden regelen. Mocht ik ooit nog een Afrikaanse dansworkshop nodig hebben dan weet ik je te vinden ;)

 

Groetjes Myrthe woest Talpa tv

Gelukkig was hij wel op tijd voor het optreden.

Verder was alles uitstekend en ben erg tevreden.

Prima mannen om mee te werken!

Groetjes, Marc Totaal Theater Den Bosch

Jambo Afrika heeft een optreden gedaan voor onze General managers meeting van Mövenpick hotels wereldwijd. De artiesten waren flexibel een paste zich prima aan tijdens de avond. Erg goed in het opbouwen van een climax en het publiek er in te betrekken. Uiteindelijk stonden ze alle 100 op de dansvloer een Afrikaanse dans te doen! Prima georganiseerd, en precies wat we zochten. groet Daniel Kaan Director of Food & Beverage Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre"

Authentiek, eyeopener en energizer!

Afgelopen dinsdag hebben wij als organisatiegroep de vak dagen service & intake geëvalueerd. Naast heel veel andere dingen is ook de workshop "verbinden met muziek" uitvoering besproken. Wij van voorbereidingsgroep waren vooraf al enthousiast maar zijn niet het meetpunt voor succes. Tijdens deze dagen stonden de bezoekers centraal. Ze beoordelen uiteindelijk de workshop (beleving).  Alle reacties zijn; of positief of heel positief. Dat kun je ook zien in de bijgevoegde presentatie. Dat is dus op de eerste plaats een groot compliment aan de artiesten en natuurlijk ook voor jou die dit program heeft vormgegeven.Zelf vat ik het graag samen met "Het dak eraf!" geweldig. Hierbij wil ik je namens de organisatie groep bedanken voor de mooie en inspirerende samenwerking. Goede feestdagen en graag tot een volgende keer.Met vriendelijke groet,  Robbert Rietveld POLITIE Gelderland Midden"

Wij hebben afgelopen zaterdag enorm genoten de workshop die door Ndingo verzorgd is.

De deelnemers waren erg te spreken over dit onderdeel van de dag.

Dit kwam mede tot stand door de enthousiast en humorvolle docent Ndingo. Het was een groot feest!!

Met vriendelijke groet,

 

André van der Weijden MKB

Bedankt voor het regelen van een geweldige avond. We hebben met zijn allen intens genoten. Mijn collega's raken niet uitgesproken. Ook de manier waarop de workshop gegeven wordt is in 1 woord fantastisch!

Vooral de manier waarop de coach Alfred het allemaal bracht was super. Vol humor en vrolijkheid. Ook de andere heer, ik neem aan dat hij Kodjo is, straalde veel plezier uit. Al bij al een heel geslaagde avond, boordevol gelach en heel veel lol. Ik hoop dat de heren ook een beetje plezier hebben gehad.

Met vriendelijke groet, Ingrid Terborg. Delta Lloyd Amsterdam

Hoewel het "no stress" van Alfred nog niet altijd doorkwam, hebben we er toch wat van gemaakt. En we waren blij dat we zoiets moois samen konden maken. De MT-dagen waren een succes en de zang en djembe onder de enthousiaste leiding van Afred was een belangrijke bijdrage. We praten er nog over. Dus wat ons betreft was het helemaal naar wens.

M.vr.groet, Maria Vincent management assistant Ola Productie B.V. Hellendoorn"

"Ja, het was een groot succes! Mijn collega's vonden het een hele leuke verrassing en deden allemaal goed mee. Na afloop hebben we geborreld en daarna heerlijk Afrikaans gegeten. Ik kan terugkijken op een geslaagd feest! Dankzij jullie aandeel. Groetjes, Majolijn Koot, senior management Ziggo" 

Het waren twee intensieve dagen maar wel erg leuk. De opkomst was goed, het weer was goed, de locatie was goed en het geheel, inclusief de muzikale omlijsting, werd erg gewaardeerd door ons én onze collega’s.

Zó leuk dat die de moeite nemen om dat met ons te delen.

Uiteraard waren er gedurende dag 1 wel wat verbeterpunten maar het is precies zoals je zei: geef duidelijk aan wat je van ze verwacht dan komt het allemaal goed! Als ‘begeleider’ heb ik vanaf minuut één erg veel lol gehad met de mannen. 

Maar aan het eind van beide dagen bleken ze nog energie over te hebben; ze gingen helemaal los op het podium en hebben erg hun best gedaan om ons en onze collega’s  in beweging te krijgen. Tot slot: een collega van ons heeft een fotocollage van beide dagen gemaakt en die wil ik je niet onthouden: https://www.myalbum.com/album/XONIAz1RF9We

Fijn weekend, bedankt voor alles en groeten aan de mannen, Evie van Zeist  Kadaster

Dag Mirjam,Wij en zeker onze baas hebben genoten van de Afrikaanse klanken bij aankomst. Prachtige instrumenten ook.

Bij het interactieve deel dacht ik aanvankelijk; dit gaat lang duren en de lat wordt wel hoog gelegd maar daardoor zijn we wel tot een mooi resultaat gekomen.

Hartelijk dank en fijne vakantie.

Met vriendelijke groet, Iepke Jansen

De muzikanten van Jambo Afrika zorgde voor een hele speciale sfeer tijdens onze avondopenstelling in Expeditie Zoo Parc Overloon. Door het hele park was het getrommel en gezang te horen, waardoor je je nog meer op expeditie waande. Van de bezoekers kregen we erg leuke en positieve reacties over de entourage tijdens de avond. Steven van den Heuvel

1e medewerker Dierverzorging/Facilitaire Dienst

 

Ook wij kijken terug op een bijzondere en fijne introductie van ons concept 'Op Culinaire Safari'. Met name op het muzikale gedeelte met de waterdrums en body percussie kijken wij met het gehele Verstegen team met veel plezier terug. Ik kan u dan ook meegeven dat mede door de succesvolle introductie onze salesploeg in volle vaart onderweg is met het Afrika thema en de resultaten tot nu toe succesvol zijn. Nogmaals dank en daar waar mogelijk zal ik Jambo Afrika zeker adviseren voor een teambuilding sessie. Vriendelijke groet, Lida van Rij Marketing Manager

Verstegen Spices & Sauces"

"Dit jaar hebben we de introductie van de februari-instroom aan de FEM van de HAN eens anders georganiseerd. Een workshop van Jambo Afrika onder leiding van Alfred met een rituele inleiding. Het was een groot succes.

Bedankt Jambo Afrika, Emmie Nas, trainer sociale en communicatieve vaardigheden

"Alfredo en Kodjo hebben samen met de Amersfoortse danseres er een ONVERGETELIJKE SWINGENDE AVOND van ons GOED DOEL DINER gemaakt. Onze hartelijke dank voor jullie bijdrage! Met vriendelijke groet, Gert Thomassen

ICT Services en de Lions club."

"Wij hebben een leuke middag gehad met Kodjo. Hij is enthousiast en stimuleert mensen met humor om mee te doen. Wij zijn tevreden. Bedankt voor de prettige samenwerking! Met vriendelijke groet, Trees Peters Ambulant hulpverlener Entrea"